PersonvernerklæringPå IPTV Nords, tilgjengelig fra https://iptvnordsnor.com, er personvern til våre besøkende en av våre hovedprioriteter. Denne personvernerklæringen inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av IPTV Nords, og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om personvernpolicyen vår, nøl ikke med å kontakte oss.

Denne personvernpolicyen gjelder bare for våre online aktiviteter og gjelder for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og/eller samlet inn i IPTV Nords. Denne policyen gjelder ikke for noen informasjon som samles inn offline eller via kanaler andre enn dette nettstedet. Personvernpolicyen vår ble opprettet med hjelp av personvernpolicygeneratoren og den gratis personvernpolicygeneratoren..

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, gir du herved samtykke til personvernpolicyen vår og godtar vilkårene for den.

Informasjon vi samler inn

Den personlige informasjonen du blir bedt om å oppgi, og grunnene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort tydelig for deg på det tidspunktet vi ber deg om å oppgi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta ytterligere informasjon om deg, som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du sender oss, og annen informasjon du velger å oppgi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om kontaktinformasjonen din, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, inkludert å:
  • Levere, drive og opprettholde nettstedet vårt
  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
  • Forstå og analysere hvordan du bruker nettstedet vårt
  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
  • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av partnerne våre, inkludert kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og kampanjeformål
  • Sende deg e-poster
  • Finne og forhindre svindel

Loggfiler

IPTV Nords følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingsselskaper gjør dette, og det er en del av hostingstjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn via loggfiler, inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato og tidspunkt for stempel, henvisnings-/avslutningssider og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til noen informasjon som kan identifiseres personlig.

Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Google DoubleClick DART-informasjonskapsel

Google er en av en tredjeparts leverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til nettstedets besøkende basert på besøket deres på www.website.com og andre nettsteder på internett. Imidlertid kan besøkende velge å avvise bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke personvernpolicyen for Google-annonser og innholdsnettverk på følgende URL-adresse – https://policies.google.com/technologies/ads

Våre annonseringspartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web-beacons. Våre annonseringspartnere er oppført nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sin egen personvernpolicy for sine retningslinjer for brukerdata. For enklere tilgang har vi lenket til personvernpolicyene deres nedenfor.

Personvernpolicyer for annonseringspartnere

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernpolicyen for hver av annonsørpartnerne våre i IPTV Nords.

Tredjeparts annonseringsservere eller annonseringsnettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller web-beacons som brukes i henholdsvis annonsene deres og lenker som vises på IPTV Nords, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av annonseselskapenes reklamekampanjer og/eller tilpasse reklameinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at IPTV Nords ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Personvernpolicyer fra tredjeparter

IPTV Nords personvernpolicy gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor råder vi deg til å konsultere de respektive personvernpolicyene til disse tredjepartsannonsørene for mer detaljert informasjon. Dette kan inkludere praksisene deres og instruksjonene om hvordan du kan velge bort visse alternativer. Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom alternativene i den enkelte nettleseren din. For å få mer detaljert informasjon om administrasjon av informasjonskapsler med bestemte nettlesere, finner du dette på de respektive nettlesernes nettsider.

https://about.ads.microsoft.com/en-us/resources/policies/privacy-and-data-protection-policies  https://policies.google.com/technologies/ads

CCPA personvernrettigheter (ikke selg min personlige informasjon) I henhold til CCPA har California forbrukere, blant andre rettigheter, rett til:

Be om at en virksomhet som samler inn forbrukerens personlige data, avslører kategoriene og spesifikke deler av personlig data som virksomheten har samlet om forbrukere.

ABe om at en virksomhet som samler inn forbrukerens personlige data, sletter all personlig data om forbrukeren som virksomheten har samlet inn.

Be om at en virksomhet som selger forbrukerens personlige data, ikke selger forbrukerens personlige data.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

GDPR datavernsrettigheter

Vi vil gjerne forsikre oss om at du er fullt klar over alle dine rettigheter knyttet til datavern. Hver bruker har rett til følgende:

Retten til tilgang – Du har rett til å be om kopier av dine personlige data. Vi kan belaste deg en liten avgift for denne tjenesten.

Retten til retting – Du har rett til å be om at vi retter opp informasjon du tror er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fullfører informasjon du tror er ufullstendig.

Retten til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personlige data, under visse betingelser.

Retten til begrensning av behandling – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige data, under visse betingelser.

Retten til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data, under visse betingelser.

Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Informasjon om barn

En annen del av vår prioritet er å beskytte barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og guide barnas online aktivitet.

IPTV Nords samler ikke bevisst inn noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har oppgitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg på det sterkeste til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre registre.