Kanalliste

Hvilken app skal brukes?

SMART TV-er

Installer IPTV SMARTERS PRO (100% gratis) fra TV-appene dine. Andre apper å prøve: NET IPTV, DUPLECAST, SMARTONE, IBO PLAYER, SET IPTV. Disse appene har en ukes gratis prøveperiode.

ANDROID-enheter

Installer TIVIMATE fra Play Butikk og bruk den med XTREAM CODES API. Eller du kan installere Downloader av AFTVNEWS fra Play Butikk og bruke denne URL-en for å installere IPTV SMARTERS PRO https://www.firesticktricks.com/smarter

APPLE-enheter

Installer SMARTERS PLAYER LITE fra App Store og bruk den med XC API

STALKER PORTAL-enheter

Vennligst send oss din MAC-adresse slik at vi kan aktivere den. Og bruk vår PORTAL-URL i enhetens portalinnstillinger

Ofte Stilte Spørsmål

På grunn av sikkerheten til vår server avslører vi ikke vår plassering. Vi opererer i Europa og er underlagt lokale skatteregler i vårt opprinnelsesland.

Du kan installere spillelisten vår på flere enheter hjemme eller på ulike steder. Imidlertid kan du bare ha én enhet online om gangen. Den andre enheten vil ikke fungere, og du kan bli blokkert av serveren vår for misbruk.

Alle disse enhetene vil fungere med hvilken som helst IPTV-tjeneste: Smart-TV, Android-boks, Firestick, Firecube, Apple TV, Mag Box, TVIP, Formuler Z8, Nvidia Shield, Vu+ Enigma Box, PC, MAC, bærbar PC, nettbrett, iPad, Android-telefon, iPhone.

Vi krever en minimumshastighet på 12-15 Mbps for en optimal opplevelse med tjenesten vår. Våre kanaler av høy kvalitet krever en høy og stabil internettforbindelse.

Vi tilbyr en prøveperiode på 2 dager for 3 euro med en FULL kanalliste. Du kan også få en 1-times GRATIS PRØVEPERIODE ved å be om hjelp gjennom chattevinduet. Under live chat svarer vi umiddelbart. Utenfor arbeidstiden, vennligst sjekk innboksen din for prøveperioden din. Den 1 timen vil starte så snart du mottar e-posten. Sørg for å være klar til å starte.

Ja, vi tilbyr et forhandlerpanel. Du kan sende oss en melding fra nettsiden vår for å be om detaljer.

Vi leverer bare en IPTV-spilleliste, ingen maskinvare.

Etter betalingen din, sjekk innboksen din. Dine påloggingsopplysninger vil være der. Hvis ikke, vennligst sjekk mappen for søppelpost.

Vi tilbyr full refusjon innen 7 dager uten å stille deg noen spørsmål eller forsøke å overbevise deg. Hvis du ber om refusjon, vil du motta det innen 5 minutter (i arbeidstiden). Etter 7 dager vil vi belaste deg for 1 måned og refundere deg for gjenværende måneder.

Du vil motta en påminnelses-e-post før utløpsdatoen med fornyelseslenker. Du kan besøke nettsiden vår og kjøpe fornyelsen din. Vi har ikke automatiske fornyelser.

Selvfølgelig, du får rabatt når du ber om flere abonnementer. Vennligst kontakt oss via chatteboksen og la oss vite hvilket abonnement du er interessert i, og vi sender deg en tilsvarende kupongkode.

Generelt sett krever vi ikke VPN-bruk med mindre du har blokkering i regionen din mot IPTV. Hvis du er i Storbritannia, Italia, Portugal, Hellas eller Spania (kun Movistar), må du bruke VPN under direktesendte sportsarrangementer.

Vi har et henvisningsprogram for våre eksisterende kunder. Hvis din henvisning kjøper 3 måneder eller mer til nettstedets priser, får du gratis måneder. Detaljer vil bli sendt til deg sammen med kjøpet ditt.

Vi har investert mye i serveren vår. Som du kanskje vet hvordan IPTV fungerer, kan vi ikke tilby 100% fungerende kanaler hele tiden. Kanalene våre er fryse- og bufferfrie, men av og til kan de kanskje ikke fungere. Hvis du kan informere oss om kanaler som ikke fungerer, vil du se at vi raskt retter opp i det.

Vi kommuniserer ikke via WhatsApp av sikkerhetsmessige årsaker. Vi har daglig online chat-support, og vår e-post-support er en av de beste på markedet med den raskeste responstiden.