Hvordan du installerer IPTV på Mag 322

Hvordan du installerer IPTV på Mag 322 er forklart her med bilder. Mag Boxes har forskjellige modeller. Mag 322 er den mest brukte modellene på markedet av IPTV-brukere. I utgangspunktet bruker alle MAG-bokser LINUX-basert app kalt STB EMU.

Hvordan du installerer IPTV på Mag 322

Stalker Portal – STB EMU app

1. Bruk retningsknappene på fjernkontrollen til å bla til venstre for å markere alternativet “Innstillinger”, og trykk deretter på “OK”-knappen.

2. Bruk fjernkontrollen til å gå ned til “Reload Portal” og trykk deretter “OK”.

3. En melding kommer opp “Vil du starte portalen på nytt?”. Bruk fjernkontrollens retningstaster for å markere på skjermen og trykk deretter på “OK” på fjernkontrollen for å bekrefte.

4. Vent til portalen starter på nytt, portalskjermen skal ha en svart bakgrunn med gule ikoner og hvit tekst som viser alternativer inkludert “Embedded Portal”, dine lagrede servere og “System Settings”. Bruk fjernkontrollen til å bla ned for å “Systeminnstillinger” og trykk deretter på “OK”-knappen på fjernkontrollen.

5. Når “Systeminnstillinger”-skjermen er siste inn, bruk fjernkontrollen til å markere “Servers” og trykk “OK”

Hvordan du installerer IPTV på Mag 322
Hvordan du installerer IPTV på Mag 322

 

6. På neste skjerm, bruk fjernkontrollens retningsknapper for å bla ned til “Portals” og trykk “OK”.

7. På neste skjermbilde skal det vises “Portalnavn” og “Portal-URL”, på siden sletter du portal-URL-en og skriver inn den nye url-en som vi har gitt deg.

8. Når du har skrevet inn portalens URL, lagrer du den og sist deretter inn portalen på nytt.

Gratulerer du har klart det! du har lært hvordan du redigerer portal på mag box.

Related Posts